Distrikt 2260`s utvekslingsstudenter til høstenPå bildet mangler vår syvende (som ble tatt inn for en uke siden), derimot viser bildet to stykker fra distrikt 2310. 2310 pleier å ha kun få studenter og jeg pleier å invitere de med til ambassaødkurset vårt. 

I august sender distrikt 2260 syv utvekslingsstudenter ut i den store verden, blant annet til Australia, Mexico, Tyskland, USA og Canada. Sponsorklubbene er: Sagdalen-, Kløfta-, Nesodden-, Ås-, Kolbotn/Gjersjøen/Oppegård- og Strømmen Rotaryklubb.

De aktive tenåringene møtes for første gang lørdag 1. april på Fjellstrand grendehus på Nesodden hvor distriktets ungdomsansvarlig Jutta Bachmann holder til.

- Her lærte de masse om utvekslingsåret, forteller Jutta.


Jutta (bildet) forteller videre at studentene fortalte litt om seg selv og sine forventninger til neste år. Lørdag 28. mai møtes de igjen, sammen med studentene fra de andre distriktene, for å lære enda mer, og for å få utlevert den typiske utvekslingsblazeren, pins, visittkort og mm.

Studentene skal bo hos tre forskjellige Rotary-familier, mens de fortsetter skolegangen på skolene i landet de reiser til. At det blir et spennende år er hevet over enhver tvil, og ungdommens forventninger innbefatter å bli kjent med en ny kultur, beherske landets språk godt, vokse som person, til og med måtte være utenfor sin egen komfortsone.

Alle gleder seg selvsagt enormt!

 


 

Direkte lenker


Sosiale medier

Møteinformasjon

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...

Distriktskonferansen 2017
30. sep. 2017, 08.00

Rotary: Making a Difference Thon Hotell Arena, Li ...

Les mer