Distriktskonferansen 2019

På cruiseskipet Color Fantasy byr vi på ekte cruiseopplevelse og en annerledes, motiverende og sosial konferanse mellom Oslo og Kiel. Blått hav og en himmel full av stjerner god mat og drikke setter perfekte rammer for faglig påfyll, rotarystoff, inspirasjon og sosiale sammenkomster! Konferansen er lagt opp som en miks av foredrag, nyheter, presentasjon av prosjekter i House of Friendship og ikke minst moro og dans. Unn deg litt luksus i hverdagen, herlige måltider, spektakulære show, bli kjent med rotarianere fra andre områder og distrikter, finn samarbeidspartnere og prosjekter, gjør et kupp i taxfree-butikken eller i land i Kiel der vi vil bli møtt av tyske rotarianere. Nyt turen og byen. 

Velkommen om bord! Vi tilbyr også ledsagerbilletter for venner og familie som ønsker å nyte skipets vanlige tilbud (f. eks. spa, badeland, osv.) mens konferansedeltakerne får faglig påfyll.

Om Rotary og FN
I alt 49 rotarianere deltok i utarbeidelsen av FNs charter i San Francisco 1 1945 og med dette lagde grunnlaget for at Rotary siden har hatt representanter og deltatt med observatører i de fleste FN-organisasjoner og møter. Siden Rotary markerer sitt 115. år og FN har sitt 75-årsjubileum i 2020, setter Rotary stort fokus på Rotarys historiske og varige forhold til De forente nasjoner i rotaryåret 2019/2020. Samarbeidet mellom Rotary og FN er en av hovedmålene av 2019-2020 RIP Mark Daniel Maloney for året som kommer. 


På generalforsamlingen lørdag ettermiddag er det ønskelig at alle klubbene er representert. Dette er distriktets årsmøte som bl.a. behandler foregående guvernørs årsmelding og regnskap. Årsmøtedokumentene sendes til klubbpresidentene på forhånd.

Priser og betaling ses i “prisinformasjon” og “påmeldingsskjema” som bes benyttet. 

Programmet finnes her. Påmeldingsfrist: 22. august 2019.


 
Rotary Foundation Trustee

27. november 2019

Rotary Foundation Trustee

Distriktsguvernøren besøkte Enebakk RK for et spennende klubbmøte med Rotary Foundation trustee Jennifer Jones og hennes mann Nick Krayacich fra Canada.
De fortalte om internasjonale Rotaryprosjekter som open heart surgery i Jordan, sykehusby

RLI-programmet våren 2020

16. november 2019

RLI-programmet våren 2020

RLI - Rotary Leadership Institute ble startet internasjonalt i 1992 for å gi medlemmene en mulighet for å lære seg mer om Rotary og om lederskap. Dere kommer ikke til å angre.

Guvernørbesøk i Rotaryklubbene i Jessheim-området

5. november 2019

Guvernørbesøk i Rotaryklubbene i Jessheim-området

Tirsdag 5. november besøkte guvernøren klubbene i Jessheim-området for å diskutere utfordringer og gleder. Møtet med presidentene, visepresidentene og sekretærene ble etterfølgt av et inspirerende foredag av guvernøren.

Rotary Norden Nr. 6

1. november 2019

Rotary Norden Nr. 6

Utgave nr. 6 har blitt levert i postkassene deres, og inneholder ikke mindre enn tre bidrag fra distriktet vårt, blant annet om "kick-off med take-off", besøk på Island og distriktskonferansen.

https://epaper.hansaprint.fi/rotary/rot19_06/34/

Guvernørsbesøk i Rotaryklubbene i Fredrikstad-området

29. oktober 2019

Guvernørsbesøk i Rotaryklubbene i Fredrikstad-området

Rotaryklubbenes årlige besøk av distriktsguvernøren ble i år gjennomført på en helt ny måte. Rundt ett hundre rotarianere fikk oppleve et inspirerende foredrag fra guvernøren som motiverte for at vi har potensial for å kunne møte utfordringer.

Guvernørbesøk i Rotaryklubbene Ås, Drøbak og Nesodden

28. oktober 2019

Guvernørbesøk i Rotaryklubbene Ås, Drøbak og Nesodden

Mandag 28. oktober samlet seg klubbene i område E til et felles møte med distriktsguvernøren. Som vanlig møte først presidentene for å diskutere gleder og utfordringer. Møtedeltakerne kunne enes om at møtets intensjoner ble innfridd.

Verdens Polio dag 24. Oktober

24. oktober 2019

Verdens Polio dag 24. Oktober

Rotary bidrar til utryddelsen av polio.
endpolio.org

https://youtu.be/skD0NAoK9OM

Klodens tilstand - er det lys i tunnelen)

16. oktober 2019

Klodens tilstand - er det lys i tunnelen)

Områdemøte med biologiprofessor Dag O. Hessen, UiO,
holdes i Skedsmo Senter – Storsalen 30. okt. Se omtale.
Ta med slekt og venner, det er fri adgang og ingen påmelding.
Servering og mingling fra kl 1800.

Områdemøte med guvernøren er mer enn et guvernørsbesøk

27. september 2019

Områdemøte med guvernøren er mer enn et guvernørsbesøk

Fellesmøte med guvernøren i område A er organisert slik at AGs, sammen med en av klubbene, har hovedansvaret for arrangementet. "Områdekonferansen" markerer at dette er mer enn et guvernørbesøk, og vi håper på at Rotary har gått et skritt videre.

Skjeberg Rotaryklubb hedret Per Bergerud med gjev tittel

26. september 2019

Skjeberg Rotaryklubb hedret Per Bergerud med gjev tittel

Per Bergerud ble belønnet for sitt arbeid med VM i orientering 2019 med tittelen Paul Harris Fellow av Skjeberg Rotaryklubb.

Direkte lenker


Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer