Områdemøte med guvernøren er mer enn et guvernørsbesøk

Fellesmøte med guvernøren i område A er organisert slik at AGs, sammen med en av klubbene, har hovedansvaret for arrangementet. I år fikk Tune R.K. dette oppdraget, med president Mona Stensrud i spissen. Møtet ble avholdt på Hotel  Quality,  Sarpsborg,  den 25. september. Vi ønsker også å takke Vilde Hallgren Bodal og Lars-Fredrik Øvstegård Bodal for et flott musikalsk innslag.

Formøtet startet kl 17.30 med presidenter og sekretærer i klubbene Fredriksten R.K., Halden R.K. Sarpsborg R.K., Rakkestad. R.K. og Tune R.K., hvor aktivitetene i de ulike klubber ble presentert. Møtet i plenum ble åpnet av president Mona Stensrud som ønsket velkommen, og AG Konrad Bjoner overtok ledelsen av møtet. DG Jutta Bachmann holdt et inspirerende  foredrag. Her var det bare å kaste jakken, starte opp, ta fatt på nye og gamle oppgaver.

Skjeberg RK tildelte PHF til Per Bergerud for sitt arbeid som organisator for VM i orientering i 2019. Et stort og vellykket arrangement som satte Østfold og Sarpsborg på verdenskartet. Professor Dr. philos. Bjørn Olav Rosseland holdt et informativt og lærerikt foredrag om «Poliomyelitt- hva er det? Rotarys arbeid for poliosaken". Foredraget engasjerte forsamlingen til ny innsats for "End Polio Now". DGE Ine Barlie og innkommende AG, Arne Sigurd Rognan Nielsen, ble presentert.

Vi opplever en ny tid i Rotary. Vi ønsket å gjøre den nye ordningen med fellesmøter til en positiv opplevelse for klubbene.  Et program med et aktuelt foredrag, et kulturelt innslag og en mini "House of Friendship".  Vi la til rette for at klubbene kunne utveksle erfaringer, som kan gi inspirasjoner til livet i klubbene. Ved å knytte kontakter på disse møtene, bør det være lettere å arrangere felles større møter med ulike temaer rettet mot samfunnet. Programmet innfridde forventningene. Det ble knyttet kontakter klubbene imellom. Foredragsholderne inspirerte forsamlingen til ny innsats. "Områdekonferansen" markerer at dette er mer enn et guvernørbesøk, og vi håper på at Rotary har gått et skritt videre.

 AG Konrad Bjoner


 
Rotary Foundation Trustee

27. november 2019

Rotary Foundation Trustee

Distriktsguvernøren besøkte Enebakk RK for et spennende klubbmøte med Rotary Foundation trustee Jennifer Jones og hennes mann Nick Krayacich fra Canada.
De fortalte om internasjonale Rotaryprosjekter som open heart surgery i Jordan, sykehusby

RLI-programmet våren 2020

16. november 2019

RLI-programmet våren 2020

RLI - Rotary Leadership Institute ble startet internasjonalt i 1992 for å gi medlemmene en mulighet for å lære seg mer om Rotary og om lederskap. Dere kommer ikke til å angre.

Guvernørbesøk i Rotaryklubbene i Jessheim-området

5. november 2019

Guvernørbesøk i Rotaryklubbene i Jessheim-området

Tirsdag 5. november besøkte guvernøren klubbene i Jessheim-området for å diskutere utfordringer og gleder. Møtet med presidentene, visepresidentene og sekretærene ble etterfølgt av et inspirerende foredag av guvernøren.

Rotary Norden Nr. 6

1. november 2019

Rotary Norden Nr. 6

Utgave nr. 6 har blitt levert i postkassene deres, og inneholder ikke mindre enn tre bidrag fra distriktet vårt, blant annet om "kick-off med take-off", besøk på Island og distriktskonferansen.

https://epaper.hansaprint.fi/rotary/rot19_06/34/

Guvernørsbesøk i Rotaryklubbene i Fredrikstad-området

29. oktober 2019

Guvernørsbesøk i Rotaryklubbene i Fredrikstad-området

Rotaryklubbenes årlige besøk av distriktsguvernøren ble i år gjennomført på en helt ny måte. Rundt ett hundre rotarianere fikk oppleve et inspirerende foredrag fra guvernøren som motiverte for at vi har potensial for å kunne møte utfordringer.

Guvernørbesøk i Rotaryklubbene Ås, Drøbak og Nesodden

28. oktober 2019

Guvernørbesøk i Rotaryklubbene Ås, Drøbak og Nesodden

Mandag 28. oktober samlet seg klubbene i område E til et felles møte med distriktsguvernøren. Som vanlig møte først presidentene for å diskutere gleder og utfordringer. Møtedeltakerne kunne enes om at møtets intensjoner ble innfridd.

Verdens Polio dag 24. Oktober

24. oktober 2019

Verdens Polio dag 24. Oktober

Rotary bidrar til utryddelsen av polio.
endpolio.org

https://youtu.be/skD0NAoK9OM

Klodens tilstand - er det lys i tunnelen)

16. oktober 2019

Klodens tilstand - er det lys i tunnelen)

Områdemøte med biologiprofessor Dag O. Hessen, UiO,
holdes i Skedsmo Senter – Storsalen 30. okt. Se omtale.
Ta med slekt og venner, det er fri adgang og ingen påmelding.
Servering og mingling fra kl 1800.

Områdemøte med guvernøren er mer enn et guvernørsbesøk

27. september 2019

Områdemøte med guvernøren er mer enn et guvernørsbesøk

Fellesmøte med guvernøren i område A er organisert slik at AGs, sammen med en av klubbene, har hovedansvaret for arrangementet. "Områdekonferansen" markerer at dette er mer enn et guvernørbesøk, og vi håper på at Rotary har gått et skritt videre.

Skjeberg Rotaryklubb hedret Per Bergerud med gjev tittel

26. september 2019

Skjeberg Rotaryklubb hedret Per Bergerud med gjev tittel

Per Bergerud ble belønnet for sitt arbeid med VM i orientering 2019 med tittelen Paul Harris Fellow av Skjeberg Rotaryklubb.

Direkte lenker


Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer