Rotarymøter avlyses fra nå

Koronaviruset setter samfunnet vårt i en helt spesiell situasjon. Myndighetenes tiltak, kunngjort i dag, er de mest inngripende foretatt i landet vårt i fredstid. Og det appelleres til solidaritet og dugnadsånd. Nettopp solidaritet og dugnadsånd er verdier som står høyt i Rotary, og selvsagt skal vi bidra med vårt. I første omgang gjelder det å begrense smitten best mulig - rett og slett ved ikke å bidra til spredning. Dette betyr at vi fra og med nå avlyser alle møter og større arrangementer frem til påske. Hva vi trenger å gjøre etter påske, vil bli besluttet når det nærmer seg. Dette gjelder møter på både klubb- og distriktsnivå.

Følgende møter i regi av distriktet avlyses:
22. -24. mars: RYLA (Ny dato har allerede blitt booket. Hold av helgen 16. - 18. oktober.)
14. mars: RLI
26. mars: Guvernørrådsmøte (ledermøtet blir avholdt på Skype)
28. mars: RLI

Følg med på Folkehelseinstituttet hjemmeside (under "Planlegging og risikovurdering): https://www.helsedirektoratet.no/tema/beredskap-og-krisehandtering/koronavirus

Helsedirektoratet fatter videre med hjemmel i smittevernloven § 4-1 andre ledd vedtak om forbud mot/stenging av:

  • Kulturarrangementer
  • Idrettsarrangementer og organisert idrettsaktivitet både innendørs og utendørs
  • Alle virksomheter i serveringsbransjen med unntak av serveringssteder der det foregår servering av mat, det vil si kantiner og spisesteder som kan legge til rette for at besøkende kan holde minst 1 meters avstand. Servering av mat skal ikke skje som buffet. Serveringsbransjen omfatter restaurant, bar, pub og uteliv.
  • Treningssentre
  • Virksomheter som tilbyr frisørtjenester, hudpleie, massasje og kroppspleie, tatovering, hulltaking(piercing) og liknende
  • Svømmehaller, badeland og liknende
Dere kan også gå inn på den aktuelle Fylkesmann sin hjemmeside for å se om det er gitt felles kjøreregler for møtevirksomhet i samråd med kommunehelsetjenesten i deres region, eller gå inn på deres kommunes hjemmeside.

 
Summer camps

19. mars 2020

Summer camps

Koronaepidemien forårsaker usikkerhet angående om camper i utlandet vil bli avholdt som planlagt. Det er den enkelte camp-arrangør som avgjør om campen går som planlagt. Så langt har vi ikke mottatt noen avlysninger.

2020 ROTARY CONVENTION AVLYST

19. mars 2020

2020 ROTARY CONVENTION AVLYST

Message from RI President Mark Maloney:
Dear Rotarians, Rotaractors, and friends,
Let me get right to the unfortunate news — the RI Board of Directors has decided to cancel the 2020 Rotary International Convention in Honolulu, Hawaii, USA.

Ungdomsutveksling i Korona-tiden

15. mars 2020

Ungdomsutveksling i Korona-tiden

I forbindelse med Korona-viruset, har Rotary Norges Ungdomsutveklsing opprettet en egen nettside der det vil bli gitt informasjon fortløpende.

Hilsen fra Barry Mathesons familie

14. mars 2020

Hilsen fra Barry Mathesons familie

Jeg vil på denne måten sende en hilsen og stor takk til alle Barrys Rotary venner. Jeg og hele familien har satt stor pris på all vennlig deltakelse, gode hilsener og donasjoner til RF i forbindelse med hans død og bisettelse.

Rotarymøter avlyses fra nå

12. mars 2020

Rotarymøter avlyses fra nå

De siste oppdateringer om hvordan vi skal forholde oss for å hindre smitte av koronaviruset, betyr at vi fra nå må avlyse alle møter og større arrangementer.

Barry Matheson ble bisatt 4. mars

10. mars 2020

Barry Matheson ble bisatt 4. mars

Barry Matheson ble bisatt fra Hovin kirke ved Jessheim onsdag 4. mars. Kirken var fylt til siste plass av mennesker som ønsket å vise ham en siste ære og gi ham en siste hilsen.

Koronavirus: nyeste anbefalinger om større møter

9. mars 2020

Koronavirus: nyeste anbefalinger om større møter

Klubbene som arrangerer fellesmøter, følger nøye med på de råd som gis angående virussituasjonen. Det samme gjelder større arrangementer i regi av D2260. Større arrangementer bør planlegges i samråd med kommunehelsetjenesten.


Bilde: CDC/Alissa Ecker

President Elect Training Seminar

5. mars 2020

President Elect Training Seminar

Velkommen til PETS lørdag 7. mars på Oppegård Kvalifiseringssenter. Samlingen gjennomføres som planlagt.

Koronavirus - hvordan skal vi forholde oss?

1. mars 2020

Koronavirus - hvordan skal vi forholde oss?

Vi opplever nå en tid med mye usikkerhet knyttet til spredning av det nye koronaviruset. WHO har anbefalt mange land å innføre det som benevnes som “aggressive tiltak”.

Foto: Free To Use Sounds on Unsplash

Varsel om søppelpost - spam

27. februar 2020

Varsel om søppelpost - spam

Svært mange norske rotarianere har fått e-post fra Nigeria, fra folk som utgir seg som rotarianere og uttrykker ønske om å komme på besøk, andre prøver å lure penger fra dere.

Direkte lenker


Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer