DISTRIKT 2260 / ROTARY CONVENTION 2017Convention 2017

RI Convention er vårt største årlige arrangement! Det er en verdenskongress, som samler rotarianere og deres ledsagere fra hele verden. Convention er utrolig inspirerende, engasjerende og lærerik. Man treffer mennesker med forskjellig bakgrunn og prater med dem som om de var en familie, lærer om spennende prosjekter på House of Friendship, om Rotary som organisasjon på forskjellige seminarer og opplever et stort fellesskap i vår Rotary-familen.

Vi anbefaler alle rotarianere å oppleve en convention minst en gang. Det gir mye energi, motivasjon og stolthet over å være rotarianer! Og convention i Atlanta er spesiell: Under Atlanta Convention juni 2017 vil Rotary Foundation feire sitt 100-års jubileum! Det blir et stort burdagsselskap! I tillegg ledes hele arrangementet av Barry Matheson, medlem i Jessheim RK og tidligere DG.

Rotary Convention 2017 er i Atlanta, Georgia - 10 til 14 juni 2017.  For program, informasjon og brosjyrer, vennligst besøk riconvention.org


Convention 2016

Vår innkommende guvernør Yvona Holbein besøkte Convention i Seoul i 2016. Hun samlet inntrykk og bilder fra convention på denne presentasjonen  Presentasjon Convention 2016 (pdf)


Direkte lenker


Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer