DISTRIKTSGUVERNØR / 2022-2023 DISTRIKTSGUVERNØR NOMINEEMarit Liv Solbjørg (f. 1964) er utdannet sivilingeniør Berg A fra NTNU i Trondheim. Hun har arbeidserfaring fra Statens vegvesen, kommune og rådgivende ingeniørvirksomhet. Hun har utført prosjektledelse og prosjekteringsledelse for en rekke samferdselsprosjekter. Hun var prosjektleder for planlegging og utbygging av nytt hovedveisystem til Oslo Lufthavn Gardermoen, og har også vært byggeleder og kontrollingeniør på vei- og tunnelprosjekter. Hun er nå engasjert som delprosjektleder for Fornebubanen.

Marit er daglig leder for Insenti Samferdsel AS, et selskap som tilbyr prosjektledertjenester til anleggsprosjekter. Hun er også styremedlem i Nittedal Eiendom KF - Kommunalt foretak.

Hun har hatt en rekke verv: Styremedlem i OPAK Trondheim AS. Sekretær i NVF Nordisk Vegforum/Nordisk Vegteknisk Forbund temagruppe Universell utforming. Formann og ledende land i NVF Nordisk Vegteknisk Forbund utvalg 22 Prosjektering. Styreleder i NVTF Norsk Veg- og Trafikkfaglig Forening. Styreleder og styremedlem i NVTF Norsk Veg- og Trafikkfaglig Forening avdeling Østlandet. Styreleder, styremedlem, valgkomite og leder av 17. mai-komite i Rotnes skolekorps (ca 40 musikanter). Ansatterepresentant i styret i PTL Prosjekt- og Teknologiledelse AS (kunnskapsbedrift). Styremedlem i Sørliveien barnehage, Nittedal (privat foreldredrevet barnehage). Medlem av fagrådet for den sentrale godkjenningsordningen for foretak for ansvarsrett - representant for Vegdirektoratet.

Marit ble medlem i Nittedal Rotaryklubb i 2015. Hun var president i klubben i 2020-2021. Hun var nestleder i distriktets strategikomite i 2017-2018. Hun har siden 2018 vært distriktets Club Visioning-koordinator, og ble i 2020 tildelt PHF for dette arbeidet. Hun ble sertifisert som Club Visioning-fasilitator i 2017 og har bistått mange Rotaryklubber med Club Visioning. Marit deltok på RLI Rotary Leadership Institute i 2018. Hun har også vært med i idégruppe for RBN Rotary Business Network i D2260.

Marit bor i Nittedal, er gift med Roald og de har to barn, Håkon og Ingrid Amalie.ENKELT Å BIDRA TIL VÅRE FOND
STØTT TRF - TRYKK PÅ SPAREGRISEN


Direktelenker

Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...
Les mer