Rotary søker leder for TV-aksjonen

Norsk Rotary Forum (Norfo) har vedtatt at Rotary i Norge skal søke om å få TV-aksjonen til «En poliofri verden». Med forbehold om at vedtaket støttes av alle distriktenes årsmøter i 2020 søker Rotary om TV-aksjonen for høsten 2022. Norfo ønsker også å søke for 2023 dersom vi ikke blir tildelt aksjonen for 2022. Bakgrunnen for dette, de prosesser det omfatter, og de ressurser som finnes allerede, er godt beskrevet i «Orientering til de norske distriktene angående arbeid med søknad til NRK om å få TV-aksjonen i 2022 til Rotary og End Polio Now».

Et slikt prosjekt løper i realiteten over nesten fire år – fra søknadsarbeidet begynner, til aksjonen er gjennomført og alle innsamlede midler er distribuert og brukt til formålet. Til å lede dette arbeidet søker vi nå etter en dyktig Prosjektleder.
Prosjektlederen skal rapportere til Norfos styre gjennom en styringsgruppe som består av Norfos arbeidsutvalg (AU). En TV-aksjon i Rotarys regi blir heretter kalt «RNTV».

Prosjektlederstillingen vil være lønnet.

Følgende forhold vil gjelde:
Tiltredelse 1. januar 2021
Type ansettelse: Engasjement med varighet 1-4 år, avhengig av om, eller når, vi blir tildelt TV-aksjonen
Stillingsbrøk: Skalerbar frem til en tildeling av TV-aksjonen foreligger (juli 2022, eller juli 2023). Stillingen økes deretter i forhold til størrelsen på oppgavene i samråd med styringsgruppen.  Det antas full stilling etter tildeling.
Arbeidssted: Oslo, men en del reising må påregnes.
Krav til søker
Høyere relevant utdanning
Flere års ledererfaring, gjerne med personalansvar og prosjektledelse
Utpregete samarbeidsevner og -vilje
God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
Erfaring med å håndtere media, politikere, bedriftsledere mv.
God kunnskap om organisasjonen Rotary og dens verdier og idealer 
Ta kontakt med sekretær Johan Østby for mer informasjon dersom du selv er interessert eller vet om gode kandidater. Telefon: 90502303 Epost: j-oestby@online.no

Søknadsfrist: 21. september 2020.


 
Ny guvernør 2023-2024

3. desember 2020

Ny guvernør 2023-2024

Knut-Willy Sørensen, President i Fredriksten RK, blir ny DG for Rotaryåret 2023-24, kunngjør Nominasjonskomiteen v/leder IPDG Jutta Bachmann og årets DG Ine Barlie. Vi gratulerer Knut-Willy!

BRED OMTALE AV D2260 I ROTARY NORDEN

17. november 2020

BRED OMTALE AV D2260 I ROTARY NORDEN

Siste utgave av Rotary Norden egnet mange sider til vårt distrikt. Distriktskonferansen, Rotary Business Network i Råde og milliondonasjonen til Rotaryfondet fra vår neste guvernør, Lars Borgestrand. Les her: https://epaper.hansaprint.fi/rotary/rot20_06/

Nytt møte i rotary business network

12. november 2020

Nytt møte i rotary business network

Det nærmer seg nytt treff i Rotary Business Network på Kihl Gård i Råde. Denne gangen handler det om COVID-19 og kollektivtransporten. Pressesjef Åge-Kristoffer Lundby i Vy holder foredrag. Les mer her: https://drive.google.com/file/d/1LV04rfgbPJyDqBbXNyA

ROTARY BUSINESS NETWORK I KVELD!

22. oktober 2020

ROTARY BUSINESS NETWORK I KVELD!

Rotary Business Network på Kihl Gård i Råde er populært! I kveld er det Innovasjon Norge som snakker om hvordan Covid-19 påvirker situasjonen for satsningsområdene. Les mer på denne linken: https://drive.google.com/file/d/1XsJy8lIAWCYXaZmjT2xsrSzc2d9Nk-pb

24 oktober er Verdens Poliodag!

22. oktober 2020

24 oktober er Verdens Poliodag!

Vi minner klubbene på at den 24 oktober er verdens poliodag og at dette er en unik anledning til å markere seg både i lokalpresse og i bybildet! Husk at vi har bare to land igjen så er polio utryddet i hele verden!

Den store håndvaskedagen!

9. oktober 2020

Den store håndvaskedagen!

Rotarianerne i prosjektet Global Water 2020 har utpekt torsdag 15 oktober 2020 som den store håndvaskedagen. Klubber som vil lage en markering i sitt nærmiljø finner mer informasjon på GlobalHandwashing.org. Hvorfor ikke sette opp en stand på torget?

Moss og Jeløy RK satte Mossekråka på sokkel!

24. september 2020

Moss og Jeløy RK satte Mossekråka på sokkel!

Endelig er Mossekråka tilbake! Etter at den forsvant fra byvåpenet har både kråka og mossinger irritert seg over fraværet. Men Moss RK og Jeløy RK har gitt den berømte kråka verdigheten tilbake - på sokkel!

Million-donasjoner til Rotary

23. september 2020

Million-donasjoner til Rotary

Lars Borgestrand og Sean Armana mottok flere utmerkelser under Distriktskonferansen 2020, etter at de to hadde donert store beløp til Rotary's arbeide internasjonalt. Det dreier seg om flersifrede millioner både i rene penger og testamentariske gaver.

Guvernør Ine Barlie i stort avisintervju!

22. september 2020

Guvernør Ine Barlie i stort avisintervju!

Flott intervju med Guvernør for D2260, Ine Barlie, i Østlandets Blad i forbindelse med den vellykkede distriktskonferansen. Du kan lese faksimile av artikkelen på Ine's Facebookside: https://www.facebook.com/photo?fbid=10160154742813294&set=pcb.101601547

Kjell Magne Bondevik på Distriktskonferansen

19. september 2020

Kjell Magne Bondevik på Distriktskonferansen

Tidligere statsminister Kjell Magne Bondevik snakket om fred på Distriktskonferansen 2020. Her sammen med Guvernør Ine Barlie foran en fullsatt og COVID-19-sikret sal på Quality Hotel på Kolbotn.

Direkte lenker


Sosiale medier

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

norfo - Rotary RSS

Loading RSS...
Les mer