DISTRIKTSGUVERNØR / TIDLIGERE GUVERNØRER / 2019-2020 JUTTA BACHMANN

   DG 2019/2020

   Jutta Bachmann

   Tel.: 908 32 053

   Epost: rotary@jutta-bachmann.com



Jeg er født i Tyskland. Hele familien kom til Norge i 2000/2001. Datteren Rebecca har siden 2014 bodd i Sydney, Australia, som resultat av en meningsfull tid som utvekslingselev i Australia i 2011/2012. Rebecca, som var medlem i Nesodden Rotaryklubb før hun flyttet til Australia, og medgründer av UTS Rotaract, for tiden tar seg en pause fra Rotary for å konsentrere seg om studiene sine. Men hun har fortsatt tett kontakt med sine australske rotaryfamilier og -venner.

Jeg er utdannet fransk- og engelsklærer fra Universitet i Tübingen, samtidig som jeg har studert biologi og har en doktorgrad i genetikk fra samme universitet. I 1997 opprettet jeg Bachmann Consulting, som tilbyr konsulenttjenester innen biologi, medisin og kultur i hele verden. I de siste årene har jeg utvidet tjenestene mine og tatt på meg oppgaver som jobbspesialist og rådgiver for norske ungdommer og unge flyktninger. Dette er oppgaver som er svært givende. Jeg har vært medlem i Rotary siden 2004, først i Bundefjorden Rotaryklubb, og deretter i Nesodden Rotaryklubb etter sammenslåing av de to nesoddklubbene i 2010.

Jeg var den siste presidenten i Bundefjorden Rotaryklubb og den første presidenten i den sammenslåtte klubben. Jeg har hatt forskjellige verv på klubb- og distriktsnivå, men hjertet mitt har slått mest for ungdommene. Jeg har vært CYEO i mange år, DYEO mellom 2014 og 2017, og turguide og arrangør for både Europa- og Norgesturen siden 2015. I år gjennomfører vi den fjerde Norgesturen, til stor glede til utvekslingsstudentene her i Norge. Bachmann-familien har også vært vertskap for mange utvekslingsstudenter, som kommer regelmessig på besøk hit, eller får besøk av oss. «Rotary connects the world», ikke sant?

I 2019 møtes IMFR i Reykjavik, Island, for å delta i det store løpearrangementet 24. august. Jeg vil ta oppdraget som «endringskonsulent» på alvor og gleder meg til å være «People of Action» sammen med dere alle. La oss være innovatører, la mottoet «Rotary connects the world» ikke bare være tomme ord, la oss begynne her i distriktet og komme opp med en felles visjon om hvordan vi gjør det!

Rotaryhilsen,

Jutta Bachmann







ENKELT Å BIDRA TIL VÅRE FOND
STØTT TRF - TRYKK PÅ SPAREGRISEN


Direktelenker


Sosiale medier


Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...
Les mer