DISTRIKTSGUVERNØR / TIDLIGERE GUVERNØRER / 2020-2021 INE BARLIE


Tel: 911 74 401
Epost: i-barlie@online.no

Møteplan 2020-2021

Håndbok 2020-2021
Jeg er født i Drøbak i 1965 og oppvokst på Barligrenda ved Siggerud i Ski kommune. Jeg er gift med Ove Gundersen (fra Notodden). Vi har to barn: Ayna på 26 og Maik-Aage på 20,5 år. Vi bor på Sofiemyr på Kolbotn i Oppegård kommune. Fra 1. januar 2020 blir vi ny kommune sammen med Ski og heter da Nordre Follo kommune.

Jeg er utdannet fysioterapeut i Oslo 1990 og var ferdig med turnustjeneste i august 1991. Jeg har jobbet på privatklinikker og vært barne- og ungdomsfysioterapeut i Oppegård kommune siden august 1995. Jeg har vært fagkoordinator for barnefysioterapeutene og barneergoterapeutene siden 1998. Jeg har mye erfaring fra å være idrettsfysioterapeut i tillegg til mye kompetanse på barn og unge. Jeg har alltid vært opptatt av de svakeste og tatt stort ansvar for de i barnehagene og i skolen. Jeg er opptatt av mestring og inkludering uansett hvem jeg møter. Jeg elsker jobben min som barnefysioterapeut. Fra mars i år og ut 2019 er jeg konstituert leder for alle kommunale og private fysioterapeuter, ergoterapeuter og lokalt hjelpemiddellager. Jeg har vært tillitsvalgt i 6 år og har en del erfaring fra personalsaker, lønnsforhandlinger m.m. Denne erfaringen kommer godt med i lederjobben min nå kjenner jeg.

Jeg har høyeste trenerutdanning gjennom Olympiatoppen, Diplomtrener fra 2000. Jeg gikk idrettslinje på Ås på videregående og lærte mye om kroppen og trening der, noe jeg synes var veldig interessant. Det å lære om hvorfor man skal gjøre ulike aktiviteter, hvordan legge opp til formtopper osv gjorde at jeg ble en bedre idrettsutøver selv. Jeg startet som trener i bryting da jeg var 16 år for gutter og jenter, og er fremdeles litt med som trener for jentene i Kolbotn ILs brytegruppe. Jeg hjelper til med landslagsjentene i blant også. Er med de som leder og trener til internasjonale mesterskap som EM og VM. Opp igjennom årene har jeg trent mange fotball og håndball lag i grunntrening.

Innen idretten har jeg hatt flere lederverv: leder av hedersmerkekomiteen, 100 års jubileet i idrettslaget, sportslig leder i brytegruppa og hovedtrener og leder i over 30 år. Idretten har lært meg mye om det å tape og lykkes, det å lage planer og evaluere. Jeg har fått venner i hele verden og har lært meg tysk og engelsk ganske godt. Grunnen til at jeg har fortsatt som trener år inn og ut er fordi jeg ønsker at barn og unge skal få oppleve vennskapet og gleden ved å være i et miljø og føle mestring. Dette fordi idretten har gitt meg så mye og jeg har ønsket å gi noe tilbake.

Jeg har vært medlem av Kolbotn Rotaryklubb siden 2001. Jeg ble hedret med PHF i 2006 for min innsats i idretten som trener og forbilde, og for mine idrettsprestasjoner innen bryting. Jeg har vært leder for flere komiteer i klubben og var President i 2016-17. Det gikk noen år før jeg ble rotarianer og forstod hvor stort Rotary er på verdensbasis og alt det gode vi gjør sammen. Familien min og jeg var vertsfamilie for Lauren fra Canada høsten 2017. Det var en lærerik tid og vi har fått en ny datter i familien, vennskap for livet ble skapt. Det med vennskap over landegrenser er noe av det som gjør rotary så flott og verdifullt for meg akkurat som idretten. Jeg er stolt av å være en del av rotaryfamilien og gleder meg til å bli bedre kjent med dere og høre om alle de nyttige og hjertegode dugnadene og aktivitetene dere gjør. Jeg gleder meg til å bidra som DGE i året 2019-2020.

Rotaryhilsen

Ine Barlie, DGE
Kolbotn RotaryklubbENKELT Å BIDRA TIL VÅRE FOND
STØTT TRF - TRYKK PÅ SPAREGRISEN


Direktelenker


Sosiale medier


Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...
Les mer