DISTRIKTSGUVERNØR / TIDLIGERE GUVERNØRER / 2017-2018 YVONA HOLBEIN / GUVERNØRBESØK 2017/18


Kjære  klubbpresidenter

Guvernørbesøket i klubben har startet og jeg vil orientere litt om hvordan jeg ser for meg forløpet av møtet. Assisterende guvernør i klubbens område er med meg på klubbmøtet.

Forventet tidsplan
- Møte med styret og andre av klubbens ledere (inkl. evt. ildsjeler). Møtet pleier å starte med servering og vil avsluttes med
   fotografering. (totalt ca. 1 time)
- Pause og løs dialog med medlemmene (ca. 30 min)
- Medlemsmøte (ca. 1 time).

I klubbesøkslisten er det oppgitt starttidspunkt for medlemsmøtet!

Innhold
RI-presidentens tema for året er “Rotary: Making a Difference”. Det vil derfor bli lagt særlig vekt på hvordan klubben bidrar til å gjøre en forskjell i nærmiljøet og i verden for øvrig.
Også Rotarys motto: “Service Above Self” er viktig å minnes i den sammenheng.

Jeg ser virkelig frem til å møte dere alle sammen! Jeg har lest (og skal lese) alt jeg kan finne om deres klubb før møtet: På klubbens hjemmeside og Facebook, besvarelse på spørreskjema “Hva er status i rotaryklubben din?”, besvarelse fra Distriktssamlingen 18. mars; “Hva er klubben din spesielt god på m.m.” og ikke minst KPM’en. Dette vil sikkert hjelpe meg til å få et lite innblikk i deres aktivitet, men jeg vil høre mye mer! Som rettesnor vil jeg bruke KPM og spørre særlig om:

- Strategi og ledelse
- Rekruttering og medlemskap
- Prosjekter
- Ungdomsaktiviteter
- Kommunikasjon

Jeg vil lytte og lære. Det er klubben som er den viktigste brikken i Rotary! Guvernøren og distriktsorganisasjonen kan imidlertid hjelpe klubben til å lykkes. Målet mitt er å bidra til nettopp dette. Så kom gjerne med innspill på hva distriktet kan bidra med.
Jeg håper at flere i klubben har lest litt i Håndboken 2017-2018. Der står det mye om diverse tilbud i Rotary og ikke minst om de gamle og nye aktivitetene, som jeg tror vil hjelpe klubbene.
Til medlemsmøtet ønsker jeg å ha ferdig oppsatt projektor, slik at jeg kan vise noen bilder og eventuelt en video (har selv en høyttaler og PC).

Jeg tar kontakt med deg før klubbesøket, men ser gjerne at du kontakter meg når som helst om det er noe du vil drøfte i forkant. Jeg treffes lettest på epost, men svarer også på mobil (etter jobb). Send meg gjerne sms, om jeg ikke er tilgjengelig, så ringer jeg tilbake.

Vennlig hilsen
Yvona Holbein
DG 2017 - 2018

ENKELT Å BIDRA TIL VÅRE FOND
STØTT TRF - TRYKK PÅ SPAREGRISEN


Direktelenker


Sosiale medier


Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...
Les mer