DISTRIKTSGUVERNØR / TIDLIGERE GUVERNØRER / 2019-2020 JUTTA BACHMANN / 2019-2020 DISTRIKTSKONFERANSEN

Velkommen til Distriktskonferansen 2019 ombord Color Fantasy

... en litt annerledes konferanseopplevelse... Velkommen (denne siden åpner invitasjonsvideoen)!Årets tema for distriktskonferansen er “Rotary og FNs bærekraftsmål: Bidrag til en sunnere, fredeligere og mer bærekraftig verden” og avholdes på Color Fantasy 5.-7. oktober.

Det vil være foredragsholdere innen de forskjellige bærekraftsmålene og presentasjon av forskjellige klubbprosjekter i House of Friendship.

På cruiseskipet Color Fantasy byr vi på ekte cruiseopplevelse og en annerledes, motiverende og sosial konferanse mellom Oslo og Kiel. Blått hav og en himmel full av stjernergod mat og drikke setter perfekte rammer for faglig påfyll, rotarystoff, inspirasjon og sosiale sammenkomster! Konferansen er lagt opp som en miks av foredrag, nyheter, presentasjon av prosjekter i House of Friendship og ikke minst moro og dans. Unn deg litt luksus i hverdagen, herlige måltider, spektakulære show, bli kjent med rotarianere fra andre områder og distrikter, finn samarbeidspartnere og prosjekter, gjør et kupp i taxfree-butikken eller i land i Kiel der vi vil bli møtt av tyske rotarianere. Nyt turen og byen.

Velkommen om bord! Vi tilbyr også ledsagerbilletter for venner og familie som ønsker å nyte skipets vanlige tilbud (f. eks. spa, badeland, osv.) mens konferansedeltakerne får faglig påfyll.

Om Rotary og FN
I alt 49 rotarianere deltok i utarbeidelsen av FNs charter i San Francisco 1 1945 og med dette lagde grunnlaget for at Rotary siden har hatt representanter og deltatt med observatører i de fleste FN-organisasjoner og møter. Siden Rotary markerer sitt 115. år og FN har sitt 75-årsjubileum i 2020, setter Rotary stort fokus på Rotarys historiske og varige forhold til De forente nasjoner i rotaryåret 2019/2020. Samarbeidet mellom Rotary og FN er en av hovedmålene av 2019-2020 RIP Mark Daniel Maloney for året som kommer.


På generalforsamlingen lørdag ettermiddag er det ønskelig at alle klubbene er representert. Dette er distriktets årsmøte som bl.a. behandler foregående guvernørs årsmelding og regnskap. Årsmøtedokumentene sendes til klubbpresidentene på forhånd.

Priser og betaling ses i “prisinformasjon” og “påmeldingsskjema” som bes benyttet.

Programmet finnes her:

Påmeldingsfrist: 22. august, vi jobber med å få utvidet fristen. Vi sender ut faktura.

Påmeldingsskjema: https://forms.gle/ZMxmyRJfEaiYDqYFAENKELT Å BIDRA TIL VÅRE FOND
STØTT TRF - TRYKK PÅ SPAREGRISEN


Direktelenker


Sosiale medier


Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...
Les mer